Malo nas je, ali smo dobro raspoređeni!

odlučili smo da svakog ponedjeljka dajemo izvještaj o dešavanjima koja su obilježila prethodnu sedmicu. Tako i danas, Leonidas piše o ispunjenim obavezama spartanaca iz prethodnih dana.

Spartanci su obavili dva treninga u protekloj sedmici, te sa uzbuđenjem očekujemo subotu 8. aprila u Ljubljani protiv starih rivala, crvenih đavola sa Alpa.

Velika zahvalnost ide Esadu Mulabegovicu i Agdalu Nuhanoviću, koji su sa Spartancima obavili fotografisanje. Strpljivo, brzo i profesionalno, naš prvi tim izgleda sasvim pristojno.

Na subotnjem treningu posjetili su nas ljudi iz LIVE387 – DRUGE STRANE SPORTA, te smo i za njih imali obavili razgovor o našim planovima i očekivanjima ove sezone. Ovom prilikom im se zahvaljujemo na odvojenom vremenu za Spartu, ali i američki fudbal u BiH.

Posebno lijepe stvari su se dešavale u Tuzli protekle sedmice, gdje smo posjetili Saltminerse i proveli 2 sata “igrajući lopte” na Tušnju. Pričali smo o njihovim, ali i zajedničkim planovima, te još jednom podvukli spremnost na zajedničku saradnju u predstojećim izazovima.

Naši klinci iz akademije su također obavili dva treninga ove sedmice, te nastavljaju sa svojim radom i napredovanjem.

Posebno nas je obradovao paket iz UG “Udružene”, ali o tome detaljno jedno drugom lijepom prilikom. U svakom slučaju, Udružene i Spartansi su zanimljiva kombinacija, zar ne?

Na kraju, bili smo i na snimanju spota Dubioze Kolektiv u nedjelju. Ne lažemo, Agesilausa nam Drugog.

 

Idemo dalje, glavom kroz zid!

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *